Thuis dineren met de Hemelse DELI

Hemelse DELI bereidt met zorg en aandacht geselecteerde lokale ingrediënten tot tongstrelende drie- en viergangen maaltijden voor thuis. Er is keuze uit groente, vis of vlees in de hoofdrol en we hebben een aantal passende wijnen voor je uitgezocht.

Je kan jouw diner dagelijks tussen 17h00 en 21h00 afhalen.

 

Voorgerechten

Filters Sort
Hartige tarte tatin van gekarameliseerde witlof, met citruscrème, geroosterde pecannoten en kruidensalade.
9,00
+
Makreelfilet gemarineerd in pernod, met gemarineerde rettich en bieslookmayonaise.
9,00
+
Steak tartare, met rundertong, augurkengelei, kruidencrouton en kervelmayonaise.
9,00
+

Soepen

Filters Sort
Romige soep van geroosterde gele paprika, met gemarineerde bleekselderij, amandelen en zure room.
7,50
+
Bisque van Noordzee garnalen met cognac-room en kokkels.
9,50
+

Hoofd­gerechten

Filters Sort
Hartige kruidencake gegratineerd met schapenkaas, met cèpessaus, bospeen, sjalotchutney en uienchips.
18,50
+
Gebakken kabeljauwfilet met mossel-dragonsaus, geroosterde La Ratte aardappel, gemarineerde rammenas en spitskool met zeekraal.
18,50
+
Gekonfijte eendenbout met eendenstoofvlees en gevogeltejus, romige polenta, geroosterde prei, wortel en bleekselderij.
18,50
+
Gegrilde entrecote met rode-wijnjus, tomaatgratin en snijbiet.
18,50
+

Bijgerechten

Filters Sort
Extra brood met gezouten roomboter
3,50
+
Geroosterde La Ratte aardappels met huisgemaakte mayonaise.
4,00
+
Gemengde groene salade met kruidenvinaigrette.
4,00
+

Kaas

Filters Sort
Drie soorten Amsterdamse kaas met vijgenchutney en vijgenbrood.
9,00
+
Drie soorten Franse kaas met vijgenchutney en vijgenbrood.
9,00
+

Nagerechten

Filters Sort
Hemelse Modder; chocolademousse met vanilleroom.
6,00
+
Appelbavarois op hazelnootbodem, met vanillesabayon en appelcompote.
6,00
+
Bramentompouce met gemarineerde bramen, en yoghurthangop.
6,00
+