Thuis of op locatie dineren met de Hemelse DELI

Hemelse DELI bereidt met zorg en aandacht geselecteerde lokale ingrediënten tot tongstrelende drie- en viergangen maaltijden. Er is keuze uit groente, vis of vlees in de hoofdrol en we hebben een aantal passende wijnen voor je uitgezocht.

Je kan jouw diner dagelijks tussen 17h00 en 21h00 afhalen.

 

Chefs menu

Chefs menu

Wilde eendenborst - eendenmousse – bosvruchtenbitterbal | Soep van ui en donker bier & hertenrillette | Hazenpeper & wilde eendenpootje - knolselderij - koolraap - hazelnoot | Chocoladesinaasappelbombe & pompoencompote.   WIJNSUGGESTIE: Bardolino Classico

Voorgerechten

Hartige tarte tatin van gekarameliseerde witlof

met citruscrème, geroosterde pecannoten en kruidensalade.

Makreelfilet gemarineerd in pernod

met gemarineerde rettich en bieslookmayonaise.

Steak tartare

met rundertong, augurkengelei, kruidencrouton en kervelmayonaise.

Soepen

Romige soep van geroosterde gele paprika

met gemarineerde bleekselderij, amandelen en zure room.

Bisque van Noordzee garnalen

met cognac-room en kokkels.

Hoofd­gerechten

Hartige kruidencake gegratineerd met schapenkaas

met cèpessaus, bospeen, sjalotchutney en uienchips. WIJNSUGGESTIE: St. Magdalener Schutzzeichen

Gebakken schelvisfilet

met mossel-dragonsaus, geroosterde La Ratte aardappel, gemarineerde rammenas en spitskool met zeekraal. WIJNSUGGESTIE: Witte Rioja Osoti Crianza

Gekonfijte eendenbout

met eendenstoofvlees en gevogeltejus, romige polenta, geroosterde prei, wortel en bleekselderij.   WIJNSUGGESTIE: Bardolino Classico

Gegrilde entrecote

met rode-wijnjus, tomaatgratin en snijbiet. WIJNSUGGESTIE: Rioja Osoti Crianza

Bijgerechten

Huisgemaakte friet

met huisgemaakte mayonaise.

Geroosterde La Ratte aardappels

met huisgemaakte mayonaise.

Gemengde groene salade

met kruidenvinaigrette.

Extra brood

met gezouten roomboter

Kaas

Drie soorten Amsterdamse kaas

met vijgenchutney en vijgenbrood.

Drie soorten Franse kaas

met vijgenchutney en vijgenbrood.

Nagerechten

Hemelse Modder

chocolademousse met vanilleroom.

Appelbavarois op hazelnootbodem

met vanillesabayon en appelcompote.

Bramentompouce

met gemarineerde bramen, en yoghurthangop.

Filters Sort