Thuis dineren met de Hemelse DELI

Hemelse DELI bereidt met zorg en aandacht geselecteerde lokale ingrediënten tot tongstrelende drie- en viergangen maaltijden voor thuis. Er is keuze uit groente, vis of vlees in de hoofdrol en we hebben een aantal passende wijnen voor je uitgezocht.

Afhalen en bezorgen is mogelijk van dinsdag t/m zondag op een zelfgekozen tijdstip, te kiezen aan het eind van het bestelproces. Je diner kan worden afgehaald en bezorgd tussen 17:00 en 21:00 uur. Bezorgen à 5,- is een optie binnen een straal van 3 kilometer van ons restaurant. Bij bestellingen vanaf 90,- is bezorging gratis.

 

Chef’s menu

Filters Sort
CHEF’S VEGETARISCH MENU (vier gangen)
Baby romaine gevuld creme van walnoten en blauwe bessen/ gepofte Bretonse ui gevuld met linzenragout en schapenkaas/ drie Amsterdamse kazen/ frambozentaartje.
38,50
+
CHEF’S VIS MENU
Zalmfilet gemarineerd in passievruchtensap/ kabeljauwfilet in notenkorst met paprikasaus en witte en groene asperges/ drie Amsterdamse kazen/ frambozentaartje.
38,50
+

Voorgerechten

Filters Sort
Tomaten­tartaar met portsiroop, knolselderijcrème en zacht gegaarde eidooier.
9,00
+
Lamsrillette met abrikozen­chutney en kippen­lever­bonbon.
9,00
+

Soepen

Filters Sort
Tomaten-groentesoep met kaascrouton.
7,50
+
Bisque van strandkrabbetjes met Pernod-room en basilicumbroodje.
9,50
+

Hoofd­gerechten

Filters Sort
Pastei gevuld met rookkaas, bleekselderij en tuinbonen.
(Inclusief groene-kruidensalsa en zwarte-ogenboontjes met snijbonen en prei.)
18,50
+
Pastei gevuld met garnalen, grauwe poon en venkel.
(Inclusief groene-kruidensalsa en zwarte-ogenboontjes met snijbonen en prei.)
18,50
+
Pastei gevuld met lamsragout, aardappel en paprika.
(Inclusief groene-kruidensalsa en zwarte-ogenboontjes met snijbonen en prei.)
18,50
+
Gekonfijte parelhoenbout met gevogeltejus.
(Inclusief groene-kruidensalsa en zwarte-ogenboontjes met snijbonen en prei.)
18,50
+

Bijgerechten

Filters Sort
Extra brood met gezouten roomboter
3,50
+
Geroosterde La Ratte aardappels met huisgemaakte mayonaise.
4,00
+
Jonge meiraapjes en bospeen met kervel-bieslookboter.
4,00
+
Gemengde groene salade met kruidenvinaigrette.
4,00
+
Salade van venkel en rettich met citrus­dressing.
5,00
+

Kaas

Filters Sort
Drie soorten Amsterdamse kaas met rode-bietenchutney en vijgenbrood.
9,00
+

Nagerechten

Filters Sort
Hemelse Modder; chocolademousse met vanilleroom.
6,00
+
Chocoladebombe met Hollandse aardbeien.
6,00
+
Frambozentaartje met frambozenmacarone.
6,00
+

Kookboeken

Filters Sort
SAMEN AAN TAFEL
27,50
+
THE JOY OF DINING TOGETHER
27,50
+
SEIZOENSKOKEN
25,00
+